Vakantieopvang

Vakantie; kijken we er niet allemaal naar uit? Omdat sommige eigenaren hun hond ook een echte vakantie gunnen, bieden wij u de mogelijkheid voor vakantieopvang in professionele maar toch huiselijke kring.

Uw hond brengt zijn vakantie door bij ons thuis, waarbij hij of zij gewoon meedraait in het gezin met kinderen. Dagelijkse wandelingen zijn daarbij vanzelfsprekend, in het bos, op de hei of op het strand. Kortom, wij zorgen er voor dat uw hond minstens zo’n fijne vakantie beleeft als u!

Veel honden blijken bovendien een positieve verandering te ondergaan na een periode van leven in een roedel met andere sociaalvaardige honden. Angstige honden worden vrijer, onstuimige honden leren respect op te brengen voor hun soortgenoten en ook het hier komen vanuit het vrije spel lijkt na zo’n periode een vanzelfsprekendheid.

Voorwaarde en kosten

Omdat we uw hond opnemen in ons gezin, is een voorwaarde voor de vakantieopvang dat u een sociaalvaardige hond heeft. Sociaal ten opzichte van mensen (groot en klein) en honden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

[/text_output][/vc_column][/vc_row]