Lize Houben

Mijn naam is Lize Houben, geboren 6-12-1979 en woonachtig in Harderwijk. Ik leef en werk samen met mijn honden Bulan (Cane corso) en Poppie (Biewer Yorkshire)

De liefde die ik van kinds af aan heb voor de honden heeft haar vorm gekregen in mijn werk. Mijn werk is mijn leven en ik had mezelf geen mooier vak kunnen wensen en gunnen. Ik werk op basis van kennis, gevoel, vertrouwen en respect. Richting de honden, maar uiteraard ook richting de mensen. Mijn doelstelling is om de juiste kennis over te dragen op de mens. Die kennis overdragen doe ik met ontzettend veel plezier en passie. Er valt zoveel te leren over het mooie en het pure wezen: de hond. Als de mens beschikt over de juiste kennis en het inzicht, dan kan de relatie met de hond groeien en waar nodig is verbeteren.

Ik geniet enorm van het lesgeven bij Martin Gaus hondenschool Lelystad. Het is heerlijk om deel uit te maken van zo’n modern en positief bedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Wij als team van kynologisch instructeurs blijven ons daarom ook ontwikkelen en onze kennis up to date houden. Zo blijven we de mensen en hun honden de beste begeleiding, adviezen en zorg bieden.

Hopelijk tot gauw op de hondenschool! 😊