Loes Simonetti

Loes, geboren 10 maart 1995 te Haarlem

Van jongs af aan wilde ik al met dieren werken, dus was het voor mij logisch om de opleiding te volgen tot paraveterinair. Nadat ik deze in 2014 had afgerond, wilde ik graag meer doen met mijn passie voor honden. Met name het welzijn van honden stond hierbij voor mij voorop, dus volgde ik de opleiding tot kynologisch masseur. Ik begon mijn eigen praktijk als shiatsu masseur voor honden. Tijdens consulten kwamen er vaak vragen over voeding voor honden naar voren. Om die beter te kunnen beantwoorden volgde ik de opleiding tot zelfstandig voedingsdeskundige voor honden. Deze rondde ik in het voorjaar van 2018 af.

Ondertussen merkte ik dat het welzijn van de hond al start bij zijn opvoeding. In die periode kregen we een Boxer herplaatser in huis en even later kwam er een Berner Sennen puppy bij. In Almere kon ik aan de slag als hulpinstructeur bij een plaatselijke hondenschool. Ik ben toen begonnen met de opleiding tot Kynologisch Instructeur aan de Martin Gaus Academie.

Daarnaast ben ik van start gegaan met de opleiding tot Balans & Coördinatie Instructeur voor honden onder leiding van Sam Turner. Juist omdat deze manier van trainen ook ten goede komt aan het welzijn van de hond. Een goede Balans en Coördinatie training draagt namelijk bij aan een gezonde fysieke en mentale gesteldheid van de hond en vergroot zijn weerbaarheid.

Met al deze mooie opleidingen, cursussen en lezingen hoop ik samen met u het welzijn van uw hond te kunnen verbeteren en te kunnen onderhouden. Vanaf pup tot senior hond, we helpen ze allemaal goed op weg en houden ze goed op weg.