Martin Gaus hondenschool Lelystad

Trainen in privévorm

×
Ga terug naar het overzicht

Om diverse redenen kan je voorkeur uit gaan naar privé begeleiding in plaats van groepslessen. Geen probleem, dat kan bij ons! Afhankelijk van je woonplaats kun je kiezen voor begeleiding aan huis, een of meer boslessen, of lessen bij ons op de hondenschool. Je kan kiezen voor lessen van 30 min. (€ 38,50), 45 min. (€ 55,00) of 60 min. (€ 65,00). Voor een les aan huis of op locatie is een toeslag van 10 euro toepassing. Ook via Zoom of (video) bellen kan je bij ons een les inplannen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ook een gedragsconsult is mogelijk. Dit kan aan huis in Lelystad of Zeewolde, of bij ons op de hondenschool. Bij een consult hebben we een gesprek van 1 à 1,5 uur waarbij we meerdere of een enkel probleem uitdiepen en samen kijken naar oplossingen. Ook kunnen we waar nodig meteen even oefenen. Naderhand ontvang je een kort verslag met daarin de punten die we besproken hebben. Een gedragsconsult kost 135 euro.

De privélessen of een gedragsconsult kunnen ingezet worden om zaken te bespreken en te oefenen waar jullie tegen aan lopen. Hierbij kun je denken aan uitvallen aan de lijn, niet alleen kunnen zijn, opspringen, trekken aan de lijn, etc. Het is dan fijn om even één op één contact te hebben en alles te bespreken.

Mocht je interesse hebben in een privétraining of consult/gesprek, neem dan contact op met Anne via info@mgh-lelystad.nl.

Ga terug naar het overzicht

You cannot copy content of this page