Martin Gaus hondenschool Lelystad

Behendigheid

×
Behendigheid Vervolg

Minimale voorwaarden :
Vervolgcursus deel 1

Inhoud:
6 praktijklessen

Groepsgrootte:
Kleine groepjes van 4 deelnemers

Prijs:
€ 115,- euro

Behendigheid

Behendigheid draait wederom om plezier voor twee. Een vrolijke cursus waaraan zowel jij als jouw hond veel plezier zullen beleven. Tijdens deze cursus gaan we de verdieping in met behendigheid. We gaan steeds meer oefeningen aan elkaar koppelen en verschillende parcours uitlopen. Daarnaast kunnen we wat leuke wedstrijdelementen toe voegen. Zijn jullie er klaar voor?

Deze lessen bevorderen jullie samenwerking doordat jullie meer oog hebben voor elkaar. Het vertrouwen in elkaar zal daardoor toenemen.

Voor wie is behendigheid?
Omdat we ook op afstand en los van de lijn werken, is de cursus alleen toegankelijk voor honden die sociaal vaardig reageren op mensen en soortgenoten. Is dit niet het geval en wil je toch graag deze training volgen, dan kan je individuele sessies aanvragen. Je kan daarnaast meedoen als je hond gezond is en min of meer volgroeid. Omdat we echt met de toestellen aan de slag willen is het de bedoeling dat je minstens de basiscursus en de eerste vervolgcursus hebt afgerond.

Wat kost het?
Er is per groepje ruimte voor maximaal 4 deelnemers zodat we jullie voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Het betreft een verkorte cursus van 6 lessen. De kosten voor deze lessenreeks zijn € 115,00.

You cannot copy content of this page