Martin Gaus hondenschool Lelystad

Hierkom Cursus ‘Lekker los’

×
Speuren

Minimale voorwaarden :
Vervolgcursus deel 1

Inhoud:
1 theorie les en 4 praktijk lessen

Groepsgrootte:
Kleine groepjes 5 deelnemers

Prijs:
€ 99,50 euro

Hierkom Cursus ‘Lekker los’

Wil je je hond graag lekker los laten lopen maar komt hij niet terug? Ben je er niet zeker van dat je hond zal terugkomen als je ‘hier’ roept? In deze cursus leren we jullie op een ontspannen manier het hierkomen aan en te perfectioneren.

Deze hierkom cursus is toegankelijk voor iedereen die de basiscursus en eventueel nog de vervolgcursus heeft afgerond. Omdat er ook los van de lijn gewerkt zal worden, kan je alleen meedoen als je hond betrouwbaar en sociaal reageert op mensen en soortgenoten. Is dit niet het geval, dan kan je kiezen voor privéles om het hier komen te verbeteren. Vijf lessen lang werken we samen aan het verbeteren van het hier komen van je hond. Door middel van speelse oefeningen zorgen we voor meer focus van de hond op zijn geleider. Daarnaast geven we je handvatten om je “hier” signaal beter te timen waardoor de kans op succes toeneemt. Kortom jullie raken meer op elkaar ingespeeld.

Wat is de opzet?
Na een eerste theorieles gaan we samen 4 lessen lang buiten aan de slag met allerlei oefeningen om het hier komen van je hond betrouwbaarder te maken. De baasjes leren anticiperen, timen en duidelijk communiceren. De honden leren een krachtig signaal aan dat ze gaandeweg niet meer kunnen weerstaan.

Wat zijn de kosten en benodigdheden?
Deze cursus beslaat 5 lessen van elk ongeveer 45 minuten, er is ruimte voor maximaal 5 geleider-hond combinaties per groepje. De kosten zijn € 99,50. Tijdens de lessen maken we gebruik van een lange lijn van minimaal 5 meter en we adviseren een fluit. Zelf werken we graag met biothane lijnen, deze raken niet gauw verstrikt, snijden niet in de handen of langs de hond en nemen niet in gewicht toe wanneer ze vies en nat worden (en zijn makkelijk te reinigen).

You cannot copy content of this page