Martin Gaus hondenschool Lelystad

Gedragsconsult en privélessen

×

Gedragsconsult en/of privélessen

Om diverse redenen kan je voorkeur uit gaan naar privé begeleiding in plaats van groepslessen. Geen probleem, dat kan bij ons! Afhankelijk van je woonplaats kun je kiezen voor begeleiding aan huis, een of meer boslessen, of lessen bij ons op de hondenschool. Je kan kiezen voor lessen van 30 min. (€ 40,00), 45 min. (€ 58,00) of 60 min. (€ 68,00). Voor een les aan huis of op locatie is een toeslag van 10 euro toepassing. Ook via Zoom of (video) bellen kan je bij ons een les inplannen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

De privélessen kunnen ingezet worden om zaken te bespreken en te oefenen waar jullie tegen aan lopen. Hierbij kun je denken aan uitvallen aan de lijn, niet alleen kunnen zijn, opspringen, trekken aan de lijn, etc. Het is dan fijn om even één op één contact te hebben en alles te bespreken.

Ook een gedragsconsult is mogelijk. Tijdens een gesprek van ongeveer 1 uur zal een analyse, advies en behandelplan op maat gegeven worden. Als het probleem dat toelaat kan er ook een korte eerste trainingssessie gedaan worden. Na afloop van het gesprek zal er een samenvattend verslag geschreven worden welke je toegezonden krijgt zodat je het allemaal nog even rustig kunt nalezen. Mocht dat nodig zijn dan kan er een vervolgafspraak gepland worden in de vorm van een privétraining. Een gedragsconsult kost € 145,-.

Mocht je interesse hebben in een privétraining of consult/gesprek, neem dan contact op via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar Anne via info@mgh-lelystad.nl.

Treibball

You cannot copy content of this page