Martin Gaus hondenschool Lelystad

Sport en Spel

×
Treibball

Minimale voorwaarden :
Vervolgcursus Deel 1

Inhoud:
6 praktijklessen

Groepsgrootte:
Kleine groepjes van 4 deelnemers

Prijs:
€ 115,- euro

Sport en Spel

De Sport en Spel cursus is een speelse, energieke cursus, fris en oriënterend. Er komen diverse onderdelen uit de hondensport aan bod, je kan dus met je hond overal even aan ‘snuffelen’.

Niets is zo leuk als ongedwongen met je hond bezig zijn en zoeken naar die elementen die zowel jij als jouw hond leuk vinden om samen te doen. De ene hond wordt helemaal wild van door poortjes rennen, de ander doet niets liever dan speuren en weer een andere hond is bezeten van hersenwerk. In deze cursus krijgen jullie hier allemaal mee te maken! In kleine groepen met maximaal zes hond-baas combinaties gaan we op zoek waar jullie kracht ligt en nog veel belangrijker, waar jullie het meeste plezier uithalen. Want leren met plezier is het leukste wat er is!

Wat is de opzet?
In een reeks van 6 heerlijk speelse en afwisselende lessen komen onderdelen aan bod uit de gehoorzaamheid, het speuren, het apporteren, agility en hoopers. Maar je kan ook proeven van diverse “hersenwerk” oefeningen. Het is een afwisselende cursus, waarin jullie samenwerking bevorderd wordt, daarmee dus ook de gehoorzaamheid en het vertrouwen in elkaar. Bovendien krijg je inzicht in welke richting van de hondensport jullie voorkeur ligt. Absoluut plezier voor twee!

Voor wie is Sport en Spel geschikt?
Gezien de aard van deze cursus, waarbij we ook los van de lijn willen kunnen werken, is deze cursus alleen geschikt voor honden die sociaal vaardig reageren op mensen en soortgenoten. Is dit niet het geval en wil je toch graag deze training volgen, dan kun je individuele sessies aanvragen.

Wat kost het?
Er is per sport en spel cursus ruimte voor maximaal 4 deelnemers om zodoende iedereen van voldoende aandacht te kunnen voorzien. De kosten voor deze lessenreeks zijn € 115,00

You cannot copy content of this page