Martin Gaus hondenschool Lelystad

Neusspel

×
Treibball

Minimale voorwaarden :
Vervolgcursus Deel 1

Inhoud:
6 praktijklessen

Groepsgrootte:
Kleine groepjes van 4 deelnemers

Prijs:
€ 115,- euro

Neusspel

Onze jongste cursus is de Neusspel, geschikt voor alle honden met een nieuwsgierige neus. Kernwoorden hierbij zijn: binding, samenwerken, plezier voor twee, nieuwe vaardigheden ontdekken, creatief binnen- en buitenshuis bezig zijn, focussen, mentale uitdaging.

Tijdens de lessen, die in kleine groepjes gegeven worden (max. 4 baas-hond combinaties), leer je samen met je hond speur- en zoekspelletjes zonder dat je hond perse naar snoepjes zoekt. De hond raakt hier heerlijk voldaan van.

Je krijgt een geweldige interactie tussen begeleider en hond, onder meer omdat de hond leert zoeken op persoonlijke geur van de eigenaar. Naarmate de cursus vordert, komen er meer geuren aan bod. Iedere les krijg je een duidelijke huiswerkopdracht mee zodat je zelf stap voor stap de oefeningen kunt uitbouwen.

Hoe ziet de cursus er uit?
De cursus wordt gegeven in een reeks van 6 lessen die afwisselend binnen en buiten gegeven zullen worden. De eerste les is een theorieles waarbij we jullie meenemen in de geurenwereld van de hond. Aan bod komt speuren, het lopen van een spoortje (uitgelopen door de eigenaar) en zoeken.

Wat zijn de kosten?
We werken in kleine groepjes met maximaal 4 deelnemers, daardoor is deze cursus ook prima geschikt voor honden die snel last hebben van overprikkeling. De kosten zijn € 115,00.

You cannot copy content of this page