Martin Gaus hondenschool Lelystad

Puppycursus

×
Puppycursus

Leeftijd:
8 – 12 à 13 weken bij start cursus

Inhoud:
5 groepslessen, 5 korte e-learning lessen

Groepsgrootte:
Kleine groepjes van maximaal 5 deelnemers

Prijs:
€ 99,50 euro

Onze puppycursus

De lessen worden voor een groot deel binnen in onze veilige trainingshallen gegeven. De puppycursus is niet zozeer trainen, maar vooral opvoeden, de wereld ontdekken, elkaar leren kennen en vertrouwen en samenwerken. Daar zijn de oefeningen dan ook op gebaseerd. We besteden aandacht aan socialisatie, zindelijkheid, hier komen als je geroepen wordt, ontspannen meelopen aan de lijn en zelfbeheersing. Verder komen er onderdelen uit de puppygym aan bod, die bijdragen aan mentale en fysieke balans van je hond. Om te voorkomen dat je puppy overprikkeld raakt, worden de lessen gegeven in kleine groepjes van 5 deelnemers.

Voor wie is de puppycursus?
Je bent welkom met je pup vanaf een week of 8 oud, mits gezond en de eerste enting gehad. Mail of bel gerust even om te overleggen wat een handig moment is om te starten, dit verschilt namelijk nogal eens per pup. Als je pup al ouder is dan 12 a 13 weken dan adviseren we je om je in te schrijven voor onze basiscursus “oog voor honden”, maar mocht je twijfelen over of dat de juiste keuze is, neem dan gerust contact op.

Wat kost het?
De kosten voor de puppycursus zijn € 99,50. De cursus bestaat uit 5 praktijklessen, elke week om dezelfde tijd een les. Daarnaast ontvang je van ons toegang tot onze puppy elearning. Zodra we je inschrijving en vervolgens je betaling ontvangen hebben, staat je plekje automatisch gereserveerd.

Denk je er aan om de eerste les het paspoort of entingsboekje mee te nemen? Wij controleren graag even of je puppy zijn eerste enting op tijd ontvangen heeft. Let wel, ook voor de 12 weken (en dus voor de laatste puppyenting, is jouw pup welkom). Wij accepteren ook een titerbepaling. Een enting tegen kennelhoest is bij ons niet verplicht.

Wat heb je nodig?

  • Een goed passende halsband of tuig. Deze mag op geen enkele wijze corrigerend werken.
  • Een vaste lijn van minimaal 2 meter. Een uitrol lijn is niet geschikt om mee te trainen.
  • Iets extra lekkers om mee te kunnen belonen. Kies voor kleine beloningssnoepjes.
  • Een comfortabel kleedje, wanneer je denkt dat jouw hond daar baat bij heeft.
  • Iets lekkers om op te knabbelen of mee te spelen op de momenten dat je even mag wachten.
  • ben je voor het eerst op de hondenschool? Neem dan het vaccinatieboekje even mee.

You cannot copy content of this page