Mirjam Toet

×

Jantina Rozema

Het hebben van een hondenpassie is waar het allemaal mee begint. Je wil zo graag een hond en op een dag komt die droom uit. Onze 1e hond was een herplaatser van een boerderij. Herplaatsers kunnen met de nodige problemen komen en zo was onze hond reactief tegen mensen en agressief tegen andere honden. Voor ons een fantastische hond, voor de buurt wat minder dus daar moet je wat mee. Ook onze 2e hond was een herplaatser. Ditmaal uit het buitenland met de nodige trauma’s. Hij had al meerdere bijt incidenten veroorzaakt toen hij bij mij kwam. Met hem ben ik gaan trainen op de hondenschool en bij gedragstherapeuten. De hondenschool  zag het wel zitten dat ik ging lesgeven en zo ben ik een opleiding gaan doen zodat ik zou kunnen starten met het helpen van andere mensen en hun honden.

Een warm plekje hebben herplaatsers in mijn hart want ik werk tegenwoordig in het dierenasiel op de hondenafdeling. Thuis heb ik momenteel twee honden onder mijn hoedde waarvan 1 uiteraard een herplaatser. Elke hond die ik tegen kom heeft mij iets geleerd en het is een plezier om met ze te mogen werken.

Lijst met relevante opleidingen/workshops:

  • Instructeurs opleiding 0&0
  • Tricktraining en Agility bij Silvia Trkman
  • Meerdere dagen meegelopen met verschillende gedragstherapeuten
  • Heden: Gedragstherapeut bij Dogvision

Wat is jóuw doel van lesgeven aan mensen met hun hond?

Dat zowel de hond als de begeleider succesvol kunnen zijn in deze maatschappij. En dat beide in hun behoeftes worden voorzien. Leer de hondentaal te lezen zodat je begrijpt hoe je hond zich voelt.

Je kunt mij in de volgende cursussen tegenkomen:

  • Puppy cursus, basis cursus en de vervolgcursussen.

You cannot copy content of this page