Martin Gaus hondenschool Lelystad

Speuren vervolg

×
Treibball

Minimale voorwaarden :
Speuren Deel 1

Inhoud:
6 praktijklessen

Groepsgrootte:
2 deelnemers

Prijs:
€ 160,- euro

Speuren vervolg

Kan je geen genoeg krijgen van deze leuke hondensport? Je kan je blijven inschrijven voor een serie van 6 lessen, het niveau passen we continu per combinatie aan.

Speuren met je hond, waarom zou je dat eigenlijk gaan doen? Een aantal goede redenen: in de eerste plaats omdat je hond het fantastisch zal vinden. Het werken met de neus is voor de meeste honden een heerlijke bezigheid. Daarnaast versterkt het jullie onderlinge band want je bent heel hecht met elkaar aan het samenwerken. Tot slot levert het de nodige uitdaging voor je hond. Na een speurtocht zal je hond moe en tevreden in zijn mand liggen.

Speuren is echter wel iets dat jij als begeleider je hond moet aanleren. Natuurlijk is het een hond niet vreemd om zijn neus achterna te gaan maar gericht naar een specifieke geur zoeken is van een heel andere orde.

Deze leuke hondensport is geschikt voor elke hond, jong en oud! Je gaat leren wat speuren precies inhoudt en hoe we dit stapsgewijs gaan aanleren. We bespreken per combinatie het doel waar we tijdens de lessen naar toe zullen werken. Alle lessen gaan we lekker buiten aan het werk met de neus van je hond. Je hond leert om sporen uit te werken en geuren op te zoeken.

Je groepje bestaat uit twee baas-hond combinaties zodat we ons kunnen laten leiden door het niveau en de energie van de individuele honden. Je wordt deelgenoot van een bijzondere gave van je hond.

Voor wie is speuren?

De lessen zijn geschikt voor honden van alle leeftijden. Omdat we in groepjes van maximaal twee combinaties tegelijk werken kunnen we de lessen geheel aanpassen aan de energie en de mogelijkheden van je hond.

Wat zijn de kosten?

Je schrijft je in per serie van 6 lessen, de kosten hiervoor zijn € 160,00. Voor de lessen heb je een goed passend tuig nodig en een lange lijn.

You cannot copy content of this page