Sabrina van Rossum

Mijn naam is Sabrina van Rossum, geboren op 19 mei 1970.

Samen met mijn man, drie honden en een kat, woon ik in Lelystad. We hebben twee volwassen zoons die niet meer thuis wonen.  Onze honden zijn Jelle (koningspoedel), Lea (kruising Yorkshire terriër) en Andy (Beauceron).

Ik loop al heel wat jaren mee in de hondenwereld. Als puppycoachcoördinator, kynologisch instructeur en trainer heb ik gewerkt bij de Martin Gaus geleide- en hulphondenschool. Ook heb ik gewerkt als trainer bij Stichting Dierentehuis Flevoland. Naast mijn werk als instructeur ben ik als docent verbonden aan de Martin Gaus Academie waar ik verschillende lessen verzorg. Last but not least ben ik voedingsdeskundige voor honden. Daarvoor verzorg ik graag workshops en lezingen die gaan over voeding en/of training.

Dit alles is mijn passie! Het begeleiden van mens en dier om samen een mooi team te worden is wat mij betreft het mooiste wat er is. Je kunt me op de hondenschool tegenkomen bij de puppycursus, basiscursus en de privélessen. Tot snel!