Martin Gaus hondenschool Lelystad

Alice

×

Alice

Mijn naam is Alice, geboren en getogen in Dronten. Daar woon ik nog steeds met mijn man, 2 zoons, 2 katten en koningspoedel Fellow en shih tzu Rusty.
Na jaren in het basis- en praktijkonderwijs gewerkt te hebben als leerkracht en mentor, heb ik de stap naar lesgeven op een hondenschool gemaakt. Wat een goede keus is dat geweest; van cursist naar instructeur!

In mijn vrije tijd lees ik graag een (honden)boek, wandel ik in de natuur en kijk ik met enige regelmaat een film.

De volgende opleidingen/workshops heb ik gedaan of ben ik mee bezig;
PABO (opleiding tot leerkracht)
KI (opleiding tot kynologisch instructeur)
DAI basis (opleiding met mijn hond Fellow om uiteindelijk als team gecertificeerd aan de slag te kunnen met kinderen)
Impact programma Dierbare Ontmoetingen (de hond en het gezin)
Pubers en Hormonen (bij honden)
Puppy spelen
Optimaliseer je puppyles

Met Fellow en Rusty heb ik op de hondenschool bijna alle cursussen gedaan. Detectie nog niet, wellicht dat ik die cursus binnenkort maar eens aan mijn lijstje ga toevoegen.

Al van jongs af aan heb ik een lijstje met hondenrassen voor ‘als ik later groot ben’. Een heel divers lijstje van Ierse wolfshond, Airedale Terriër tot Australian Cattle Dog en Welsh Corgi. Maar uiteindelijk is Fellow mijn 3e Koningspoedel en ben ik toch echt besmet met het ‘poedelvirus’.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat eigenaar en hond een goede band met elkaar hebben (krijgen). Daarom is de tijd en rust nemen om elkaar te leren kennen en te begrijpen in mijn ogen heel belangrijk in deze drukke en volle maatschappij.

Je kunt mij tegenkomen bij bijna al onze cursussen, ik geef zowel puppy-, opvoed-, funcursussen, neusspel en hond-kind workshops.
Dus graag tot ziens bij één van onze geweldige cursussen op de hondenschool!

You cannot copy content of this page