Kerstin Hasper

Naast mijn werk in de marketing wilde ik me verdiepen in een andere interesse: het gedrag van honden. Ik groeide op met allerlei huisdieren en op mijn 27e kwam mijn eerste eigen hond bij me wonen. Er volgden nog negen viervoeters en op dit moment maken witte herder Billy en Grieks hondje Tos onderdeel uit van mijn gezin.

Vijf jaar geleden volgde ik opleiding Kynologisch Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie en werd ik gediplomeerd Kynologisch Instructeur. Ik trainde mijn eigen hond tot detectiehond bij de Scent Detection Academy en volgde jachttrainingen. Nog steeds houd ik mijn kennis up-to-date en spijker ik bij door mijn eigen honden te blijven trainen. Of beter gezegd: met mijn honden samen te werken.

Ik geef zowel groeps- als privélessen en gedragstherapie bij de mensen thuis. De interactie en dynamiek tussen mensen en honden vind ik het allerleukst om te observeren. Geen mens en hond zijn hetzelfde. Wat heb je nodig om je hond nog beter te begrijpen? Hoe speel je daar op in? En wat levert dit op voor jullie samen? Creatief lesgeven waarbij cursisten vindingrijk kunnen zijn is wat ik graag stimuleer. Mét humor en ontspanning.