Marieke van Loo

Mijn naam is Marieke van Loo. Ik ben woonachtig in Harderwijk, samen met mijn man en onze twee honden: Donna, een Rhodesian Ridgeback en Jazzy, een Duitse staande korthaar. Op het moment dat Donna als pup bij ons kwam, ben ik met haar naar cursus gegaan bij de Martin Gaus Hondenschool.
Donna werd hier heel blij van én ik misschien nog wel blijer. Ik vond het heel fijn om samen met haar te ontdekken, te leren en plezier te maken. Samen hebben we vele cursussen doorlopen. Op het moment dat Jazzy ons leven verder verrijkte, was het dan ook duidelijk om met haar ook alle cursussen te volgen. Ik merkte dat ik er wederom zoveel plezier in had, dat ik ‘meer’ wilde. Hierop ben ik gestart met de opleiding tot kynologisch instructeur.

Ik loop nu stage bij MGH en zal na het afronden van mijn opleiding hier als instructeur aan de slag gaan. Het is een heel andere dimensie om les te geven, in plaats van les te krijgen, maar minstens zo leuk! Ik geniet ervan om nu eigenaar en hond te begeleiden om zo samen te ontdekken, te leren en plezier te maken.