Data nieuwe cursussen!

Er gaan weer diverse nieuwe cursussen van start. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief (rechts onderin onze homepage), dan ontvang je automatisch bericht zodra de planning rond is en de inschrijving open gaat. Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief.

Data Basiscursus 2018

Er gaan weer nieuwe basiscursussen van start op 19 februari en op 2 april. Klik hier om je voor één van de twee aan te melden. Klik hier voor meer informatie over de basiscursus.

Puppycursus, wekelijks nieuwe instroommogelijkheid!

Iedere week bieden wij de mogelijkheid om te starten met de puppycursus. We trainen overdekt en verwarmd. Er is steeds ruimte voor maximaal 5 nieuwe inschrijvingen, de cursus start steeds op andere dagen en tijden zodat er voor elk wat wils bij zit. Als je graag mee wilt doen, geef je dan hier op!

Nieuwe cursus Neusspel!

Onze nieuwste cursus is de cursus Neusspel, geschikt voor alle honden met een nieuwsgierige neus. Kernwoorden voor de lessen zijn: binding, samenwerken, plezier voor twee, nieuwe vaardigheden ontdekken, creatief binnen- en buitenshuis bezig zijn, focussen, mentale uitdaging. Klik hier voor meer informatie!  

Start nieuwe basiscursus

Op maandag 8 januari starten we weer met een nieuwe groep basiscursisten, helaas zit deze groep al helemaal vol. De nieuwe groep start vanaf 19 februari weer, via “cursusaanbod” kan je je inschrijven. De lessen worden gegeven op de maandag- en vrijdagavond, iedere les bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte

Gratis lezing over vuurwerkangst

De periode dat we knallend het nieuwe jaar in gaan komt steeds dichterbij! 29 september geeft onze instructeur Lize Houben op de Martin Gaus hondenschool Lelystad een gratis vuurwerk lezing samen met dierenarts Deborah Heemskerk. Geef je dus snel op via info@dierenartsenlelystad.nl.  

Van Pup tot Puber. De opvoeding begint op de allereerste dag.

Dogtime heeft in samenwerking met verschillende deskundigen, waaronder Suzanne Welling van MGH-Lelystad, een dvd uitgebracht over de opvoeding van Pup tot Puber. Via deze link kunt u een voorbeeld filmpje vinden en de inhoud bekijken van de dvd.    

Workshop Hoopers zondag 3 april

Aanstaande zondag 3 april zullen er verdeeld over drie groepen weer workshops hoopers gegeven worden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over al onze cursussen en workshops!