Data Basiscursus 2018

Nieuwe basiscursussen “Leren samenwerken”! Er start elke 5 weken een nieuwe basiscursus groep, toegankelijk voor honden vanaf 12 weken oud. Op maandag 2 juli start de eerstvolgende groep. Na de zomervakantie starten we met een nieuwe opzet, op maandag 27 augustus en vrijdag 28 september. Klik hier om je aan te melden. Klik hier voor meer informatie over de basiscursus.

Start nieuwe basiscursus

Extra basiscursus zomergroep ingepland! Op veler verzoek starten we een extra basiscursus in de zomerperiode. Maandag 2 juli branden we los met een introductieavond, er zijn nog enkele plekjes beschikbaar. De lessen worden gegeven op de maandag- en donderdagavond, iedere les bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Je kan kiezen uit twee starttijden.

Data nieuwe cursussen!

Nieuwe opzet cursussen na de zomervakantie! Na de zomervakantie gaat er weer een hele nieuwe serie cursussen van start. De opzet hebben we gewijzigd, de groepjes kleiner, de reeksen korter en krachtiger. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief (rechts onderin onze homepage), dan ontvang je automatisch bericht zodra de planning rond is en de inschrijving open gaat. Klik hier …

Puppycursus, wekelijks nieuwe instroommogelijkheid!

Iedere week instromen in onze puppycursus! Iedere week is er wel een mogelijkheid om in te stromen in onze puppycursus. Juist omdat deze periode zo belangrijk en vormend is, willen wij je niet onnodig laten wachten. We trainen overdekt en verwarmd. Er is steeds ruimte voor maximaal 5 nieuwe inschrijvingen, de cursus start steeds op andere dagen en tijden zodat …

Themalessen: Neusspel

Neusspel, wat is dat? Een van onze nieuwste lessenreeksen zijn de neusspel lessen, toegankelijk voor alle honden die de basiscursus hebben afgerond. Deze cursus is ook geschikt voor honden die snel overprikkeld zijn in groepsverband, juist vanwege de kleine groepjes (maximaal 5 deelnemers) en het individuele werken. Kernwoorden voor de lessen zijn: binding, samenwerken, plezier voor twee, nieuwe vaardigheden ontdekken, …

Gratis lezing over vuurwerkangst

De periode dat we knallend het nieuwe jaar in gaan komt steeds dichterbij! 29 september geeft onze instructeur Lize Houben op de Martin Gaus hondenschool Lelystad een gratis vuurwerk lezing samen met dierenarts Deborah Heemskerk. Geef je dus snel op via info@dierenartsenlelystad.nl.  

Van Pup tot Puber. De opvoeding begint op de allereerste dag.

Dogtime heeft in samenwerking met verschillende deskundigen, waaronder Suzanne Welling van MGH-Lelystad, een dvd uitgebracht over de opvoeding van Pup tot Puber. Via deze link kunt u een voorbeeld filmpje vinden en de inhoud bekijken van de dvd.    

Workshop Hoopers zondag 3 april

Aanstaande zondag 3 april zullen er verdeeld over drie groepen weer workshops hoopers gegeven worden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over al onze cursussen en workshops!