Trainen in privévorm

Mis je het samenwerken met je hond omdat onze groepslessen niet door gaan? Kies dan voor een privéles! In een privéles kun je naar wens alles trainen met je hond. Zo kun je alle lessen die normaal in groepsvorm gegeven worden, ook in privévorm doen. Puppyles, basiscursus en vervolglessen. Ook de fun cursussen, zoals sport en spel, hoopers, treibball en speuren kunnen in privévorm gegeven worden. Niets is te gek.

Natuurlijk kunnen de privélessen ook ingezet worden om zaken te bespreken en te oefenen waar jullie tegen aan lopen. Hierbij kun je denken aan uitvallen aan de lijn, niet alleen kunnen zijn, opspringen, trekken aan de lijn, etc. Het is dan fijn om even één op één contact te hebben en alles te bespreken.

De kosten bedragen per half uur 32,50 euro, voor 45 minuten 47,50 euro en voor 60 minuten 60 euro. De lessen zijn mogelijk in Lelystad, Zeewolde en Harderwijk/Ermelo. Ook telefonisch en via skype zijn wij in staat een consult of adviesgesprek te verzorgen.

Mocht je interesse hebben in een privétraining of consult/gesprek, neem dan contact op met Suus via info@mgh-lelystad.nl.